¡Ñam! (Rexistro nro. 1085584)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01950nam a2200313 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 211217s2020 sp a c|| 000 0|spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal V 405-2020
ISBN
ISBN 9788417497668
CDU
CDU 2015
CDU
CDU 61
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Oliver, Diana
Datas asociadas ao nome (1981-)
Termo indicativo de función autor/a
-- 128423
MENCIÓN DE TÍTULO
Título ¡Ñam!
Resto do título : sobre lo que comemos
Autores / Diana Oliver ; ilustrado por Carmen Saldaña ; prólogo de Julio Basulto
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Valencia
Editorial : Andana
Data de publicación , 2020
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 78 p.
Outras características físicas : il. cor
Dimensións ; 29 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Inclúe receitas
RESUMO
Resumo Nos últimos anos a sociedade tomou conciencia da importancia da alimentación como factor fundamental para gozar dunha boa saúde e evitar enfermidades. Cada día nos interesa máis saber o que comemos, de onde procede, como se preparou, que elementos contén e como afectará ao noso organismo. Queremos comer san.
Pero que é unha alimentación saudable? Hoxe é difícil sabelo. A publicidade fíxonos un gran lío, e ás veces nin sequera sabemos o que comemos. A alimentación saudable é obter todos os nutrientes que necesitamos da cantidade correcta de alimentos saudables. E cociñalos ou preparalos con moito coidado e amor. Comer sa é tamén evitar o consumo de alimentos non saudables ou reducilos ao máximo. Fácil? Seguro que hai moitas cousas nas que podemos mellorar a nosa alimentación, pero necesitamos información.
DESTINATARIOS
Nota de audiencia 3º-4º Primaria
DESTINATARIOS
Nota de audiencia 5º-6º Primaria
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos
Subdivisión de forma Libros informativos
-- 27770
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos
Subdivisión de forma Libros infantiles
-- 27772
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Receitas de cociña
Subdivisión de forma Libros informativos
-- 65383
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Recetas de cocina
Subdivisión de forma Libros informativos
-- 65384
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Hábitos saudables
Subdivisión de forma Libros informativos
-- 128424
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Hábitos saludables
Subdivisión de forma Libros informativos
-- 128425
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Saldaña, Carmen
Termo indicativo de función ilustrador/a
-- 33318
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Basulto, Julio
Termo indicativo de función prologuista
-- 46453
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.andana.net/libro/nam-sobre-lo-que-comemos_115804/
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha Fonte de adquisición Nota pública
          CPI de San Sadurniño CPI de San Sadurniño Sala préstamo 2025-02-08 61-C ñam 61-C OLI ñam CEH026000019171 2025-02-08 Prestable Plambe 24-25 6- L.autónomos
          CPR Plurilingüe Abrente CPR Plurilingüe Abrente Sala préstamo 2023-11-22 82-N ñam 82-N OLI ñam PEP053000000383 2023-11-22 Prestable    

Coa tecnoloxía Koha